Tik-Tok zvijezda političkog neba, Ramo Isak, odlučio je da od svoje porodice napravi prepoznatljiv brend po uzoru na Kardashiane. Ne libi se da plasira bilo kakvu bruku samo da bi se domogao popularnosti.

“Ja znam da ljudi vole da prate mene i moj rad, tako super hranim ego a njima donosim zabavu. Ne interesuju me sitne zavidne duše koje daju negativne komentare, svi bi oni rado bili na mom mjestu tako da su nebitni. Ja ću od svoje porodice da napravim jedan brend koji će biti gledan širom zemlje ali i u regiji. Već sam počeo neke pregovore i uskoro najavljujemo spektakl”, rekao je Ramo Isak.

Zanimalo nas o kakvoj vrsti planova je riječ pa smo upitali gospodina Isaka kako je zamislio da teče njegova dalja medijska promocija.

“Svi znaju da sam ja situiran čovjek, biznismen i milioner. Nije mi problem odvojiti novac da investiram u popularizaciju sebe i porodice, pa sam tako odlučio kupiti Željka Mitrovića. Evo ovo po prvi put otkrivam za vaš portal, on će sa mnom hodati svugdje, naručio sam 45 kamera, 15 dronova, 150 gopro kamera kako bi se zabilježio svaki moj detalj iz života. Također sam sve Pink kanale u svim terminima tako da ću da ubijem gledanost. I muzičke programe sam uzeo, izbacio spotove i ubacio samo sebe”, dodao je Isak.

Dinastija Isak iz Zenice bi uskoro mogla dobiti popularnost svjetskih razmjera, čemu se potajno nadaju i žele da ih svi poznaju i tako im hrane ego.