Ramo Isak jedan je od najglasnijih političara u medijskom prostoru u našoj zemlji, a od danas mu je zvanično dijagnosticiran i narcisoidni poremećaj, nakon što je odlučio da izgradi svoj spomenik ispred policijskih stanica.

“Ja svaki dan provedem barem po nekoliko sati ispred ogledala i govorim sebi kako sam najbolji i da nema boljeg ministra od mene. I tako jedan dan hvaleći sebi sebe, sine mi ideja zašto ne bi ostavio trak za sve buduće generacije. Zašto Ramo Isak ne bi dobio ne jedan, nego na desetine spomenika širom Federacije, i to na mjestima na kojima mi to najviše pristaje. Tako sam odlučio da ispred svake stanice podignem omaž sebi”, ističe Isak.

Tokom ove sedmice će obići sve stanice i udariti kamen temeljac za izgradnju, za koju očekuje da će biti gotova za sedam dana.

“Nemam ja mnogo vremena za čekanje i želim da to bude gotovo čim prije. Spomenik će biti u prirodnoj veličini ali i boji, kako bi mi brada ova ofarbana došla do izražaja. Želim da svi policajci prilikom dolaska na posao salutiraju spomeniku, baš kao da ja stojim tu, a ispred svakog ću postaviti i kameru da gledam s vremena na vrijeme kako me pozdravljaju. To mi mnogo imponuje i želim da to uradim”, dodao je Isak.

Građani se nadaju da će naredne izbore pobijediti bilo ko, ko neće u koaliciju sa strankom Rame Isaka, kako ne bi trpili više ovakve izlive narcisoidnosti.