Kao i svake godine, u Rusiji se organizuje izbor za najmuškara, tačnije od kako je Vladimir Putin došao na vlast prije nešto više od 500 godina. Izbor Miss je totalno out u ovoj zemlji, jer je ipak duhovni vođa muškarac. Ove godine, konkurencija je bila nešto drugačija.

“Prijavio se zaista veliki broj ozbiljnih kandidata širom zemlje, zbog čega je stručni žiri imao pune ruke posla. Naravno, nije bilo sumnje ko će biti i ovogodišnji pobjednik, već kako rasporediti ostala mjesta na tabeli. Svaki muškarac koji se prijavi, svjestan je da ne može zauzeti prvo mjesto, ali barem neko u top 10 je itekakav plasman”, kaže Nataša Kurnjikova, predsjednica žirija.

I ovoga puta, Vladimir Putin je proglašen za najmuškarca u Rusiji, ali se lista dobitnih nagrada proširila ove godine.

“Malo nam je degutantno da za nekoga kažemo da je drugi, odmah iza Vladimira Putina. To je isto kao da mu diše za petama, zato smo odlučili promijeniti pravila ove godine. Gospodin Putin je osvojio prva tri mjesta, tako da naredni iza njega tek može biti četvrti. Mislimo da je to korektna i gospodska razlika u skoru, a da opet ne ugrožava seksipil našeg dragoga Vladimira Putina”, dodala je Kurnjikova

Od naredne godine, komisija za izbor Vladimira Putina za najmuškarca Rusije, planira preimenovati ovo takmičenje u Putindan, kako bi se dalo do znanja ko je doživotno najbolji Rus ikada.