Finale svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi na tribinama stadiona Lužnjiki pratili su brojni uglednici iz svijeta, politike, sporta i zabave Završni susret World Cupa pratio je i ruski predsjednik Vladimir Putin, a na tribinama je bila i hrvatska predsjednica Kolina Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova, te francuski predsjednik Emmanuel Macron sa suprugom Brigitte.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, je opet, da opet, ukrala show i nije dopustila da finale prođe bez njenog osebujnog doprinosa. Naime, predsjednica Hrvatske je, nakon posljednjeg zvižduka na utakmici, izgrlila i izljubila sve prisutne osim predsjednika Rusije, Vladimira Putina što joj je Putin itekako zamjerio.

“Ma hajte molim vas, ne mogu vjerovati kako mi je ovo mogla učiniti. Pa kako je nije stid? Šta sam ja, gubav pa neće da me zagrli i poljubi? Ako je mogla da ljubi redom i Francuze i Hrvate i trenere i pehar vala je mogla i mene jednom da cmoki i zagrli. Nema veze, riješit ćemo mi to na drugi način, nije Puti bezveze lik da to ne zapamti, da znate”, izjavio je za naš portal predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Frenetična Kolinda nakon što je izgrlila i izljubila sve hrvatske nogometaše, na kraju se doslovno objesila oko vrata Zlatka Dalića, a nakon toga nastavila se vješati o vrat i francuskim reprezentativcima i sucima… Ukratko svima osim Putinu.