Tragedija koja se odigrala s petka na subotu poprimila je široke razmjere. Naime, četiri prijateljice koje su cijelu sedmice planirale gdje da izađu i šta da obuku su tragično okončale taj izlazak.

“Sve je krenulo tako obećavajuće i lijepo. Prvo smo se našle kod Elme oko 17 sati i počele sa spremanjem kako bi stigle sve završiti do 22 sata, kako bi mogle izaći na vrijeme. Zatim smo se zaputile do City Loungea da se zagrijemo malo te onda u MyFace na koncert Dare Bubamare. Međutim, po dolasku u City Lounge, atmosfera i nije baš bila na najvišem nivou kako smo mi to navikle. Kao prvo, sjedile smo čitavih sat vremena i niko nam nije poslao ni piće, a kamoli da je prišao. Već smo bile potištene malo i počele razmišljati da se nismo dovoljno napucale i da nismo toliko dobre. Zatim smo pokušale popraviti svoje raspoloženje snimanjem jednog dobrog storyja, i tu stvar počinje da se lomi”, izjavila je potištena Melika.


Situacija je kulminirala kada su započele snimanje.

“Kao prvo nismo mogle uhvatiti dobar kadar a da se svima vidi sve. Mislim kadar na storyju je najbitniji. Zatim smo se dogovorile da se slikamo po dvije, te da objavimo jedan za drugim. Pristale smo sve na to ali je došlo do konflikta čije slike da budu prve. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem šta se desilo, mi smo najbolje prijateljice 15 godine i ovako da mi urade. Završila sam s njima, em ja objavljujem story, em traže da moja slika bude druga. To me dotuklo. Nakon kraće svađe smo se razišle sve kućama, od tada se nismo čule”, dodala je Melika.

Prema saznanjima, jedna od djevojaka je u afektu nakon što je došla kući raskinula s momkom.