Kamioni s velikim brojem osoba homoseksualne orijentacije pronađeni su na ulazu u Sarajevo. Kako su istražitelji prvobitno utvrdili, radi se o kamionima kojim evropske sile prevoze veliki broj homoseksualaca u redove državljana Bosne i Hercegovine.

“Dakle, sada je jasno i neosporno utvrđeno da gejevi u Bosni i Hercegovini postoje samo zato što ih zapadnjačke sile uvoze ispod žita preko slabo osiguranih graničnih prelaza. Nevjerovatna je činjenica da do sada nismo otkrili ovu veliku urotu i zavjeru iako smo na istu dosta dugo sumnjali. Prosto je nemoguće da društvo kao što je ovo naše, bosanskohercegovačko, samo uzgaja gejeve. Mi smo uvijek bili poznati po snazi i količini ljubavi i strasti koju osjećamo prema ženama i nije uredu da nam se podvaljuje kako među nama postoje i ti neki muškarci koji više vole druge muškarce. Mislim, da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga sve dok se takve stvari rade u četiri zida, daleko od javnosti. Ono paradiranje zato što je neko gej mi je stvarno užasno i ne želim da se moja djeca udaljavaju od pravih, tradicionalnih, vrijednosti. Mada, ono, kažem vam, nemam ja ništa protiv toga, ali neka nam ne podvaljuju svoje gejeve kao naše” – izjavio je za naš portal predstavnik tradicionalista u Bosni i Hercegovini Mirvad Opanak.

Opanak je na kraju svog izlaganja dodao da se nada kako će naše vlasti učiniti sve što je u njihovoj moći da infiltrirane gejeve vrati tamo odakle su došli.