Kladionice su postale sastavni dio tradicije BiH. Nema čovjeka koji bar jednom u životu nije odigrao popularni Bingo. Bilo da volite automatske brojeve ili ih sami birate ova igra će vas osvojiti na prvu. Danas je pronađen prvi čovjek u našoj zemlji koji je osvojio više od 20 KM na ovoj igri i tako ušao u historiju.

“Sjedili smo u kladionici jutros od njenog otvaranja. Mi smo u ovom naselju poznati i svi znaju koji je naš sto. Igrali smo opušteno bez nekog pritiska i nadali se najboljem. Već nakon 5 sati krenulo nas je i počeli smo dobijati po 5 i 10 maraka. Bacili smo još jedan krug i Muradif je na opšte zaprepaštenje dobio čak 25 KM. Nisam gubio pribranost u tom trenutku i odmah sam ušao na internet i vidio da je to najveći zabilježeni dobitak u našoj zemlji. Odmah smo pozvali novinare”, rekao je Alen Srećka, profesionalni igrač igara na sreću.

Nakon početnog naleta emocija zbog ovog velikog uspjeha gospodin Muradif pristao je govoriti za naš portal.

“Nisam se nadao ovom dobitku i bio sam jako iznenađen. Drago mi je što sam prvi koji je dobio tako veliki iznos i što ću ostati zapisan u historiji. Kada govorimo o matematici gladujući današnji dan samo ovaj dobitak me izvukao tako da sam kući došao sa samo 30 KM minusa, što je u svakom slučaju puno bolje nego prethodnih dana”, rekao je Muradif Bubanj, ponosni vlasnik rekorda za najveći osvojeni iznos na Bingu u BiH.