Modne revolucije u svijetu revolveraša se mijenjaju iz sezone u sezonu. Naš grad je jedan od vodećih modnih ikona današnjice po tom pitanju, te najeminentniji stilisti zadaju trendove koji se kasnije prenose u svijet.

“Imamo sreću da je jedna mala zemlja poput Bosne i Hercegovine, a pogotovo Sarajevo, vodeći u svijetu kada je u pitanju revolveraška moda. Prvi smo kada se radi o sukobima i napadima na fizička lica, te uživamo veliko poštovanje na svjetskoj modno-revolveraškoj sceni. Tako smo i za narednu sezonu pripremili mnoge promjene, te omogućili ponovo revoluciju po pitanju okršaja”, rekao je modni mačak pod pseudonimom Zolja.

Revolveri, Škorpioni i Uziji su davno izašli iz mode, te se polako vraćaju retro modni stilovi s početka prošlog vijeka.

“Nije više cool imati neki pravo zajeban Magnum ili neki automatski pištolj. Novi trend je totalno retro, a to je pajser, čuveni pištolj Luger koji se koristio u Drugom svjetskom ratu u nacističkoj Njemačkoj. To su stvari koje su bile moderne kada su pravi mangupi hodali svijetom. Kada je riječ o eksplozivnim napravama, Molotovljevi kokteli i bombe su totalno out, ove sezone će biti moderne rolne dinamita, koje zaista imaju svoju čar, obzirom da morate upaljačem zapaliti fitilj, te zabaciti kao pravi bombaš. Također se stvara adrenalin pri pomisli da li će on uopće eksplodirati, jer se često desi da je barut mokar. Zatim popularna palica za bejzbol, koja je izašla iz mode krajem šezdesetih godina prošlog vijeka”, dodao je Zolja.

Nove modne kolekcije će biti dostupne na svim policama popularne modne linije “Noćni Vibe”, domaćeg brenda koji hara svijetom po pitanju noćnih okršaja.