Jedna od najpoznatijih influencerica u našoj zemlji je svakako mlada Džejla Ramović. Ona već nekoliko godine redovno obavještava svoje pratioce od tome gdje pije kafu kao i šta je taj dan obukla. Međutim ljubavni život mlade Džejle još uvijek je enigma. Nakon zadnje slike koju je objavila sa hrvatskim influencerom Markom Vuletićem pokrenute su špekulacije da tu ima nešto više od prijateljstva.

“Ja pratim njen Instagram profil od kako ga je otvorila, bila sam u prvih 100 pratioca koji su je zapratili. Bilo je tu dosta korisnih stvari koje sam naučila od nje i zahvalan sam joj na tome. Međutim, smatram da je krajnje bezobrazno da nas ovako drži u neizvjesnosti. Objavljuje slike sa momcima i nas ostavi da razmišljamo i razbijamo glavu je li joj to momak ili samo prijatelj. Mislim da mi kao njeni vjerni pratioci nismo to zaslužili”, rekla je Samira Stalker iz Sarajeva.

Vjerni fanovi Džejle Ramović su je nakon zadnjeg incidenta zamolili da više ne objavljuje fotografije sa muškarcima bez objašnjenja jesu li samo prijatelji ili ipak nešto više.

“Ova situacija se desila nekoliko puta kada smo se ozbiljno zapitali ima li tu nešto više od prijateljstva. Najgore nam je bilo kada je konstantno objavljivala slike i storije sa Marijom Šerifović. Sada je molimo, nije teško da kad objavi sliku sa nekim muškarcem samo u opis napiše jesu li u vezi ili nisu. Mislim da će to riješiti veliki broj nedoumica kod nas i lakše ćemo moći pratiti tok njenog života”, rekao je Adin Gnijezdo, vjerni fan Džejle Ramović.

Džejla Ramović je nakon ovih prozivki obećala da neće više svoje fanove držati u neizvjesnosti te da će u opis svog profila dodati datume i imena momaka sa kojima je bila u prošlosti.