Povodom Dana zaljubljenih, gotovo svi iz oblasti trgovine i ugostiteljstva iskoriste priliku kako bi zaradili koju marku više. Međutim, jedan od najkreativnijih koji je iskoristio ovu priliku je Samir Žar, vlasnik jednog nargila bara s Malte.

Ja sam maksuz naručio 50 komada nargila koje imaju dupli priključak za cijevi, kako bi parovi mogli pušiti iz iste šiše. Znam da mnogi slave ovaj dan, te da će moj lokal biti pun povodom ovog praznika. Pored toga što će imati duplo crijevo, parovi će plaćati jednu aromu a dobijati duplu, kao mali znak pažnje”, ističe Žar.

Pored nargile, uveo je poseban cjenovnik za sve proizvode koje ovaj bar služi.

“Stavit ćemo također akciju na čajeve, te će moći naručiti jedan čaj koji će dobiti u čajniku, te dvije šoljice. Cijena jednog litra čaja iznosi simboličnih 4 KM. Za one dubljeg džepa, uvest ćemo opciju ‘šiša brod’, gdje će po cijeni od 7 KM, dobiti nargilu s dvije cijevi, litru čaja s dvije šoljice i po rahat lokum gratis. Za bogat muzički program će se pobrinuti Tarik i Adnan, proslavljeni dvojac s X-Faktora, koji već nekoliko godina aktivno prave turneje po šiša barovima. Želimo da ovu noć upotpunimo u veselju, ljubavi i pozitivnoj atmosferi”, dodaje Žar.

Pored cjenovne ponude, bar je uveo neke posebne arome koje je kombinovao s različitim okusima. Tako će se na ponudi naći koktel arome “Nas dvoje”, “Moja dUUUša”, “Onae”, “Njen sultan” i mnoge druge.