Profesionalni komentator tekstova na domaćim portalima, popularni Meho123, potvrdio je službeno za Šatro info da koronavirus ne postoji, te da je isti izmišljotina Bila Gejtsa i velikih svjetskih sila iza koje se krije strašni plan koji je Meho123 u razgovoru za naš portal razotkrio.

“Sve je ovo jedna velika prevara na koji mi, kao pošten i jako inteligentan narod, nećemo pasti niti se damo zavarati! Velike sile žele da mijenjaju ekonomiju u svijetu a Bil Gejc hoće da nas sve mikročipuje i da nas prati svaki dan po cijeli dan i da zna sve o nama. Grupa nas, komentatora iz BiH smo to prokužili davnih dana i skontali smo kako treba reagovati. Ja vam kažem, koronavirus ne postoji i ove njihove neke mjere, to samo treba ignorisati. Šta će vam ako ne nosite brnjice, to jest, ove maske moderne? Ma ništa vam ne mogu, pa u zakonu nigdje ne stoji da se moraju nositi maske vani i da ćete platiti pet stoja ako ih ne nosite. Nigdje to ništa ne stoji i samo treba biti pametan i pisati prigovore ako vas neko slučajno kazni ili pokuša kazniti kod nas. Ova farsa će brzo završiti, jer i oni svi znaju da su najebali i da je narod sve skontao i sve prokužio i da nema dalje. Udarili su na tvrd orah, a to je ova glava bosanska koja sve zna i sve konta, pa i ovaj izmišljeni virus” – izjavio je za naš portal Meho123, popularni komentator tekstova na domaćim portalima.

Mnogobrojni drugi, utjecajni, komentatori s različitih portala dijele mišljenje s Mehom i nadaju se da će narod uskoro otvoriti oči i shvatiti o kakvoj prevari vijeka se radi.