Porodica Rame Isaka skoro pa svakodnevno nalazi se na naslovnim stranama medija u našoj zemlji. Porodica Isak sada je došla na naslovnice zbog incidenta koji se desio na njihovoj benzinskoj pumpi u kojem su navodno učestvovali i sinovi gospodina Rame Isaka. Kako bi svoju imperiju predstavio javnosti u najbolje svjetlu Ramo Isak odlučio je pokrenuti svoj reality show.

“Nas mediji razvlače po naslovnim stranama šta god uradimo. Hoće da nas predstave u najgorem svjetlu i tako nas diskredituju. Mislim da jednom zauvijek moramo stati tome u kraj u pokazati narodu da smo mi jedna sasvim normalna familija i da nismo ništa drugačiji od drugih osim što imamo puno para. Kako bi sve to dokazao odlučio sam pokrenuti naš reality show koji će 24 sata dnevno pratiti naš život. Mislim da ćemo na ovaj način dokazati da smo normalni i da će nas se ovi mediji okaniti više”, rekao je Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova FBiH.

Gospodin Isak najavio je da će njegov reality show početi sa emitovanjem već narednog mjeseca.

“Hoću da svi građani znaju ko smo mi i šta smo. Neću da nas predstavljaju u tako nekom negativnom svjetlu posebno mene pa onda i moje sinove i porodicu. Reality show će početi sa emitovanjem već nekad sljedećeg mjeseca, a imamo produkciju na kojoj će nam pozavidjeti cijeli svijet. Već sam kontaktirao i Željka Mitrovića koji je najbolji u tom poslu na Balkanu. Jedva čekam da sve počinje i da građani napokon vide pravu sliku mene i moje porodice”, dodao je Ramo Isak.