Svetlana Ceca Ražnatović poznatija kao žena, majka, kraljica, prva dama nebeskog naroda i uzor svih djevojaka rođenih od 70-tih godina prošlog stoljeća pa sve do dana današnjeg predstavlja inspiraciju i ideal savršenog primjera homo ženitusa.

Budući da smo svi upoznati s njenim karijernim i životnim usponom, nećemo trošiti vrijeme na opisivanje blistavog puta ka zvijezdama koji je dotična dama imala. Ono što vam mi, drage djevojke, želimo predstaviti jeste sedam načina da postanete Cecina kopija (bez obzira na to da li znate pjevati ili se bavite nekim drugim vidom posla).

1. Pazi na svoj izgled i ulažite u njega! – Pamet je isfurala otprilike nekad kad je ispao iz mode i Hari Mata Hari. Ono što je bitno da znaš jeste da vam mozak više vrata zatvara nego što otvara (sjedi, smješkaj se i začepi). Sise, stas, nepostojanje celulita i dupe su vaši glavni aduti (ako vam nisu Bogom dani, vi ih ugradite/dogradite/doradite).

2. Pronađi muža sa DEBEELIM novčanikom – Kad si lijepa, zgodna, mlada i bez celulita, jednostavno je pronaći bogatog, starijeg džentlmena koji bi ulagao u tebe. Ukoliko je taj džentlmen još i mafijaš ili ratni zločinac, šanse za uspjeh se ustostručuju! Šanse za tim da ga neko smakne su također velike tako da ćeš moći provesti lijepu starost u trošenju njegovog (vjerovatno ukradenog) novca. No Bože moj, život je surov.

3. Furaj patriotizam – Diži tri prsta, napravi duet s Thompsonom ili Dinom Merlinom i šansa da ne uspiješ prosto ne postoji! Vaginalna manipulacija masom je ključna (dakle bitno je da ti iz majice s preferiranom zastavom vire silikoni dok pjevaš o rušenju zabranjenih gradova).

4. Ako te nekad dragi mlatne, to radi mahinalno – ljepota nosi sa sobom i neke neugodne stvari, može se dogoditi da tvoj dragi ponekad potegne malo više pa ruka sama poleti. Stavi puder i voli ukus njegovog đona.

5. Budi pravi uzor drugim djevojkama! – Pjevaj o tome kako treba uvijek vjerovati muškarcima, kako je pronalazak lika koji će te ispuniti (na svaki način) najbitnije, kako je zadržati tog lika još bitnije, kako ti je svaka žena neprijatelj i kako je okej varati.

6. Furaj se da si jaka i samostalna žena – šatro feministički fazoni pale pred publikom, izuzetno je bitno da ovaj fazon furaš SAMO pred fanovima. Mužu budi poslušna.

7. Furaj polugole fotke – ovo ne moramo objašnjavati.