Dragi naši momci, budući da je u posljednje vrijeme na našu adresu došlo mnogo upita o tome kako se trebate ophoditi prema prijateljicama vaše cure, donosimo vam nekoliko pravila koja smatramo da svaki ozbiljan muškarac, koji drži do sebe, treba da poštuje! Prilikom izrade ovih pravila pomogao nam je tim drugih prosječnih muškaraca.

Pa da krenemo…

1. ODVOJI JE OD PRIJATELJA IDIOTE
Okej, prvo što trebaš uraditi u poziciji kada tvoja ženka ima prijatelje jeste da je odvojiš od njih. Zašto? Vrlo jednostavno, zato što ako nešto zasereš, ako je nalemaš, prevariš ili pogledaš krivo, imat ćeš na grbači nervozne kokoške koje će biti spremne da ti pregrizu grkljan. A realno, šta će ti to u životu? Ona treba da tebi služi i da za tobom čisti košpice koje ostavljaš po stanu. Ukoliko ovo uspiješ da uradiš, nijedan drugi savjet ti ne treba! Ti si čovjek na konju onda koji može da jaše i nju i one tri bivše, a draga će te čekati kući jer nit ima s kim izaći niti će joj pasti na pamet da postoji mogućnost da si nešto pogrešno uradio. Kako bi ovaj cilj postigao nužno je da (SUPTILNO) svaki dan, više puta dnevno izvrćeš postupke njenih prijatelja i sereš o njima. Ključno je da joj ubaciš crv sumnje u glavu, a sve ostalo će onda da ide svojim tokom.

2. Pojavljuj se na njihovim kafama
Ako nisi uspio da ih zavadiš kao što smo ti lijepo napisali da trebaš onda im se moraš pridružiti. Nema ona šta da ima svoj život i da pored tebe ima još nekog s kim nasamo izlazi. Ti trebaš biti sveprisutan i trebaš upijati sve podatke rečene tu. Nema veze što je možda ona htjela sa svojom prijateljicom da priča o privatnom životu, menstruaciji ili činjenici da se onom njenom više ne diže kao prije. Budi tu i upijaj.

3. Kupuj SITNE poklone njoj i njenim prijateljicama
Ako dolaziš na kafu pametno ti je da poneseš neku čokoladu ili neko slično pomagalo. Zašto? Izgradit ćeš osjećaj povjerenja kod prijateljice, a tvoja cura će biti impresionirana (možda ti da da radite i ono što dobiješ u specijalnim prilikama). Ako ti je cura rekla da je njena prijateljica neraspoložena, obavezno uleti sa nekim Tviksom objema. Naglasak je na tome da pokloni budu sitni i da tvoja cura ne dobije neku drugu sliku toga što ti radiš (tipa da bariš njenu jaranicu).

4. Predloži im trojku
Budi jako oprezan! Ovo trebaš raditi samo ukoliko ili želiš raskinuti sa curom, a hoćeš da probaš trojku pa ako upali upali ili ako si već pričao sa curom o tome da hoćete i nekog trećeg. Sve ostalo je čisto samoubistvo.

5. Svojoj curi nabijaj na nos što izlazi sa prijateljima
Koristi emotivnu ucjenu i manipuliši. Opet kažemo, ovo je za tvoje dobro. Ako djevojka pomisli da nije dovoljno dobra prema tebi, a da si ti “divan” prema njoj, lakše ćeš moći da dobiješ sve što želiš od nje. Kad kažemo sve, mislimo BAŠ sve.