Općepoznata je stvar da se veze baziraju na međusobnoj ljubavi, povjerenju, zajedničkim profilima i svakodnevnom tajnom čitanju SMS i Viber poruka druge osobe. Međutim, šta uraditi kada, i pored cijele te sigurnosne mreže vaš partner jednostavno uspije da ode u tuđe dvorište i nahvata neku drugu koku?

Postoji veliki spektar stvari koje možete učiniti njemu/njoj, autu, stanu, drugoj osobi i zajedničkom profil, a one gradiraju u zavisnosti od toga koliko vam je partner bitan dio života. Recimo, ukoliko ste bili u nekoj kres šemi, nije nužno da mu zapalite automobil, dovoljno je da ga samo malo oštetite i slično.

Šatro vam donosi spisak ideja zbog kojih ćete zaista svima djelovati kao osoba puna samopoštovanja i razuma!

1. Uništite mu automobil
Ukoliko vaš dragi posjeduje automobil (a ono logično da posjeduje ako ste bili skupa) naudite njemu. Automobil možete isparati, prefarbati u rozu boju, izbušiti mu gume ili ga čak zapaliti u zavisnosti od ozbiljnosti prekršaja koji je druga osoba počinila. Ništa ne brinite zbog zakona, naposljetku svaki sud bi vas oslobodio.

2. Pokrenite glasinu da mu je mali i nefunkcionalan
Okej, možda je ovo i činjenica, a ne samo glasina, no irelevantna je istina za ovaj stadij. Bitno je da udarite na njegov ego, a ne postoji bolji način da to uradite od ovog da ciljate ka njegovim najosjetljivijim dijelovima.

3. Zapalite mu stan
Ako vas je dragi prevario sa prijateljicom/sestrom dok ste vi bili u komi iz koje ste se iznenadno probudili totalno je ok da mu zapalite stan. Dodatni plus će biti ako on bude u tom stanu.

4. Pokrenite glasinu da se ona ne kupa/ne depilira redovno
Žensko treba da bude čisto i mirišljavo za svog mužjaka, ukoliko vas je prevarila, nema bolje osvete od pričanja laži o njoj. Razglasite da se ne kupa i ne depilira. Garantujemo da je neće nijedan htjeti kasnije.

5. Pokupite mu se s najboljim prijateljem/Pokupite joj najbolju prijateljicu
Nema boljeg načina da pokažete kako zrelo razmišljate od toga da se bacite pod njegovog najboljeg prijatelja (isto važi i ako ste prevareni muškarac, bacite se na njenu jaranicu). Nije bitno što nemate ništa zajedničko s tom osobom, ako je vama uništen mjesec, uništite i vi njemu.

Šta god da odlučite uraditi od ovih prijedloga bitno je da znate da razgovorom o svojim osjećanjima ništa nećete postići i da nema potrebe to da radite. Bejzbol palicu u ruke i krenite redom!