Novo kolo popularne igre na sreću Bingo, ove sedmice će pored redovnih nagrada uvrstiti i jednu posebnu, koja možda vrijedi više od prve novčane kombinacije. Lutrija je uspjela uspostaviti saradnju sa Toplana Sarajevo, gdje će obradovati jednog igrača.

“Zadovoljstvo nam je da smo nakon toliko godina malo proširili naš koncept igre, i da igračima pokušavamo uvesti nove nagrade. Mi imamo jako široku bazu igrača, ali zašto je ne bi proširili kada vidimo priliku za to. Dolazi zima i svjesni smo činjenice da mnogi građani vode brige sa problemom kako se ugrijati tokom zime, jer i Toplane same naglašavaju da će biti problema tokom grijane sezone. Zato smo omogućili barem jednom domaćinstvu da ovu zimu provede bezbrižno”, navodi Nihad Kolo, član Bingo komisije za praćenje igre.

Na kraju samog ovosedmičnog kola će biti izvučen jedan redni broj listić, a sretni dobitnik ili dobitnica neće morati brinuti o grijanju.

“Onaj ili ona koju izvučemo, dobit će besplatan priključak za Toplane Sarajevo. Ne samo da će dobiti priključak, već će ove sezone biti i jedina osoba koja će imati grijanje od Toplana, s toga pozivamo sve građane Kantona Sarajevo da kupe svoj listić na vrijeme. Naravno obzirom da su troškovi ogromni, mi ćemo finansirati samo priključak dok će oni sami plaćati račun za grijanje”, dodao je Kolo.

Obzirom da je riječ o vrijednoj nagradi, ime dobitnika neće biti objavljeno već će ekipa Toplana doći u pratnji specijalne policije i tokom noći ugraditi priključak.