Prošle sedmice, javnost u Bosni i Hercegovini potresla je informacija o tome da je djevojka Petra (pravo ime poznato redakciji) zaista pronašla bišu djevojku svog sadašnjeg momka koja je bila prava uhoda i koja je momku pravila pakao od života i po njegovim standardima bila luda.

Ljubavni odnosi često znaju biti komplikovani (pogotovo ako je vaš sadašnji momak bio sa pola grada i tri okolna kantona), te nerijetko dovode do slomljenih srca, suza i ponekog sretnog završetka. Ukoliko ste na planeti Zemlji pokušali biti sa nekim ko je imao bar jednu vezu prije vas onda postoji velika vjerovatnoća da nije ispoštovana ona stara narodna izreka “o bivšima sve najbolje”. Na kraju veze obično jednoj strani ostane gorak ukus u ustima (ne na onaj dobar način) i velika je šansa da o bivšoj počne pričati kao o luđakinji sa kojom ne zna zbog čega je bio.

“Ne mogu da vjerujem, mislim znate da kad ti lik kaže da ima ludu bivšu to obično znači da je on nešto zeznuo u tom odnosu pa mu je lakše da se tako sapere. Sve cure koje ja znam su fakat kul i prije ovog nisam nikad pronašla neku trebu koja je fakat bivša i koja je fakat luda. Ali izgleda da me nije lagao. Ova nas i dalje prati, pravi scene i hoće ga nazad. Baš paćenica. Ne znam, sve ono u šta sam vjerovala mi je sad poljuljano. Možda nije lagao ni za druge stvari” – rekla nam je Petra i dodala kako ona poznaje stvarno samo prekul cure o kojima likovi pričaju da su luđakinje jer su oni nešto zajebali.