Top 8 najrelevantnijih starleta sa Informerove liste Influensera na internetskom reonu Vučić-Vučićević potuklo se danas na beogradskom Aerodromu dok su pokušale da daju izjavu o najprestižnijem modnom događaju – Victoria Secret Fashion Show. O tragediji koja je zahvatila dva desna krila “Nikole Tesle”, svedoči i naš specijalni beogradski izveštač o reformi modnog influensa.

“Dok je grupa od tridesetah fashion novinara, blogera i fotografa boravila u press centru beogradskog aerodroma, čekajući dolazak Velike Osmorke pred let na prestižni modni događaj, i kovala planove kako će ih snimiti, desilo se čudo. Umesto da dođu jedna po jedna, pa da ih sve lepo snimimo kako i dolikuje, one su sve došle u isto vreme, čak tri časa pre leta, kako bi prve dale izjavu”, tvrdi naš reporter.

Prema njegovim rečima, tada je nastala opšta pomama koja će prva i eksluzivno komentarisati, iako je novinarima cilj bio da nema ekskluziviteta, nego da se svima da prilika da saopšte šta misle.

“U tuči je stradalo petnaest objektiva brendova Carl Zeiss i Nikon, četiri Huawei P9 uređaja sa Leica sočivima, i osamnaest noktiju. Po povratku je zakazana i press konferencija na kojoj će Velika Osmorka saopštiti hoće li zbog noktiju pojedinačno tužiti jedna drugu, ili grupno novinare”, stoji u izveštaju devetnaest policijaca MUP-a koji su prisustvovali uviđaju.

Kako veruje naš reporter, čini se da srpsko fashion blog novinarstvo doživljava svoj pravi procvat, i ispisuje prvu veliku stranicu svetske istorije.