Adele Laurie Blue Adkins rođena 1988. godine, poznatija kao Adele (Adela), je engleska pjevačica, tekstopisac, glazbenica i multiinstrumentalistica. Dobitnica deset Grammy nagrada, četiri Brit Awards, četiri American Music Awards, Zlatnog Globusa, i nagrade Oscar, pored nekoliko desetina ostalih.

Poznato je da Adele na stvaranje muzike inspirišu ljubavna razočarenja, a da je ček dva uspješna albuma posvetila svojoj (ne)prežaljenoj ljubavi iz prošlosti.

Adele u posljednjih nekoliko mjeseci, zbog rođenja sina, nije bila aktivna na muzičkoj sceni, međutim, nedavno je procurila vijest da se Adele vraća na scenu i to ne samo kao pjevačica! Naime, pored njenog odličnog glasa i novih pjesama, Adele je odlučila da svoju publiku počasti i novim reality show programom u kom će ona biti glavna urednica programa i članica žirija.

Detalji programa nisu poznati, ali kako Šatro info saznaje iz izvora bliskih pjevačici, show ima radni naziv “Plači budalo”, a takmičari se natječu u disciplinama poput valjanja po podu u agoniji, plakanju za bivšim,slušanju Adele sa mačkama, nasilnom mahanju šakama kada počne “Someone like you”, alkoholiziranju i slanju očajnih poruka bivšem. Takmičari će biti osobe koje su nedavno prekinuli ljubavne veze i trenutno pate za bivšim.

Adele nije htjela da otkriva detalje ali je za naš portal izjavila sljedeće: “Pa čujte, svi smo mi imali grozna ljubavna iskustva. Meni dnevno stigne hiljade mailova u kojima moji fanovi govore kako lee na podu svojih soba skrhani  bolom zbog života i neprežaljenih ljubavi. Zašto ne bih omogućila tim ljudima da svoju bol pretvore u profit? I ja sam bila ta osoba do nedavno. – Sve bih dala da smo opet zajedno. Ne bih se lako odrekla ovog uspjeha, ali s druge bih strane sve napravila da mi se vrati. Jako mi nedostaje moj bivši. Teško je pjevati pjesme koje govore o njemu i prisjećati se kako smo bili dobri dok smo bili sretni i kako smo u konačnici ispali tragični. Mislila sam da je to kraj svijeta i da ću zauvijek ostati sjediti u svojoj mračnoj sobi dok me pas ne pojede.”  

Ukoliko ste nedavno ostavljeni ili prije nekoliko godina ostavljeni, a i dalje patite, ovo je idealna prilika da tugu pretvorite u dolare, poruka je naše drage sagovornice.