Nagli pad temperature u našoj zemlji građanima je stvorio mnoge neprilike. Sezona grijanja u nekoliko bh. gradova je neizvjesna zbog visokih cijene energenata. Zbog svega toga u dnevnim novinama objavljena je lista shopping centara sa najboljim grijanjem u našoj zemlji.

“Već sada je zima, a grijanja ni na vidiku. Ako se hoćete ugrijati morate trošiti struju, pelet ili nešto treće, a svi znamo kolike su sada cijene energenata. Mi smo se potrudili i obišli veći dio BiH kako bi našli shopping centre koji imaju najbolje grijanje. Građani će na ovaj način moći unaprijed pripremiti plan gdje će se grijati ove zime bez da potroše puno novca. Na listi su očekivano SCC i BBI, ali ima tu i nekoliko iznenađenje. Cijelu listu možete pogledati na našem portalu sa detaljnim objašnjenjima kako doći do određenog shopping centra”, rekao je Kerim Analiza, autor liste shopping centara sa najboljim grijanjem u BiH.

Građani su naglasili da im je ova informacija zlata vrijedna i zahvalili se gospodinu Analizi na pomoći.

“Vidio sam da je na listi SCC, a on mi je dosta blizu stana tako da nisam puno razmišljao. Drago mi je što lista pokriva cijelu BiH jer dosta putujem i sada znam gdje ću se grijati kad sam na putu. Razmišljao sam dugo da uzmem sebi neku peć na pelet, ali sve mi je to preskupo sada i moram se nekako snaći ove zime. Ova lista će mi dosta pomoći i zahvalan sam njenom autoru. Mislim da ću većinu zime provesti upravo po njegovoj preporuci u SCC ili kada mi tamo dosadi mogu otići i to BBI-ja nije daleko”, rekao je Dean Ovjera, administrativni radnik iz Sarajeva.