Navijači nogometnog kluba Zrinjski iz Mostara, Ultrasi, jučer su poslijepodne, nakon pijanke u jednom od lokalnih Ultras Pub-ova kamenovali dugu. Pošto taj dan u Bijelom Polju nije bilo ništa pametnije da se radi, a vijesti kako neki pederi i lezbejeke imaju neki svoj festival u Sarajevu sve brže su se širile među navijačkim grupama, Ultrasi su morali nešto poduzeti.

“Fantomke, crne trenerke, po mogućnosti Addidas i to da je komplet, ako ne onda crni donji dio neke trenerke,a gore crna majica i preko duks sa kapuljačom, te bijele tene s tri crne paralelne crte na njima, postavljene pod uglom od 60 stupnjeva u odnosu na zemlju. Kamenje, mnogo kamenja. I dobra raja. Cura ništa, to samo smeta, a i frustracija je veće kad ne guziš ništa, možeš se iskaliti na nekome. Normala..” kaže vođa dok baca svoj najdraži kamen do sada u prazno, na nebo, pokušavajući pogoditi prelomljenu svjetlost na česticama kiše.

”Pustite mene, ja ću je skinut” dodaje jedan od navijača dok se penje merdevinama koje drže druga dvojica kako bi skinuo ”pedersku zastavu s neba”. Treći pomagač dodaje i zastavu Herceg-Bosne, kako bi se ona okačila nakon što se skine pederska.

Jedna grupa otišla je mamu i tatu pitati još po petaka, kako bi mogli zaroštiljati kad se sve završi.

Svi su poznavni na proslavu skidanja duge u Bijelom Polju koja će se održati sutra u 12:00. Svi zainteresirani se mole da ponesu i svoju omiljenu zastavu Herceg Bosne, po mogućnosti ona na kojoj na bijeloj boji piše Mostar.