Naučnici sa Univerziteta u Donjoj Maoči došli su do frapantnog otkrića koje je uzdrmalo temelje moderne medicine i prijeti da promijeni način na koji se žene odnose prema muškarcima kada su prehlađeni. Naime, zaključak do kog su naučnici došli jeste da se muškarci koji imaju temperaturu 37.2 nalaze u smrtnoj oopasnosti, te ih žene moraju njegovati i titrati dok se temperatura ne spusti.

Istraživali smo ovaj fenomen godinama i napokon smo naučno dokazali da muškarci nisu samo kenjkavi kad su prehlađeni, nego su stvarno bolni i u životnoj opasnosti. Žene moraju da shvate kako je ovo ozbiljan problem i kako je neophodno da svog muškarca njeguju, maze, paze i tetoše dok se on ne osjeti dovoljno jakim i sposobnim da stane na svoje dvije noge i zauzme alfa ulogu u vezi. Mnoge žene su nam znale nabadati na nos kako nam nije ništa kad smo boelsni i kako je to samo faza u kojoj svoju prehladu koja nije strašne žele iskoristiti kako bi dobili kraljevski deluks tretman kao u serijama i filmovima. Vidite da vas nismo lagali godinama već jednostavno je do vas jer nas ne pazite dovoljno i ne možete genetski da razumijete kako smrtonosna temperatura od 37.2 stepeni može da bude. Sram i stid da vas je, nadam se da ćete promijeniti svoj odnos prema nama sad kada znate istinu” – izjavio je za naš portal Enes Hrabri, član naučnog tima koji je sprovodio ovo istraživanj.

Kako su najavili, naučnici sa ovog Univerziteta planiraju organizovanje skupova podrške za sve muškarce koji su optuženi za laganje i petljanje kada je u pitanju prehlada i tegoba cijelih 37.2 stepena jaka.