Najbolji naučnici s foruma su održali globalno online istraživanje, te došli do šokantnog otkrića. Napravili su formulu koju su simbolično nazvali Eliksir života, s obzirom na to da rješava gotovo sve probleme modernog čovjeka. Ključ toga leži u priroda, koja je vješto sakrila lijek za svaku bolest.

“Preko 150 forum stručnjaka prisustvovalo je online istraživanju, gdje smo kroz detaljne analize i eksperimente zapravo samo potvrdili ono što smo mislili da bi mogao biti lijek za mnoge probleme. Spojili smo sodu bikarbonu i limun u tačnom omjeru i dobili lijek koji smo nazvali Eliskir života. Izvršili smo testiranje na pet različitih uzoraka, te smo ustanovili da je tačnost ove teorije 99,977%, što je i više nego dovoljno da ovo istraživanje proglasimo uspješnim”, rekao nam je Hon_6464_Pi, poznati naučnik i forumaš iz Kikinde, koji je vodio ovo istraživanje.

Testiranje je proglašeno uspješnim, jer je rađeno na totalno različitim uzorcima, od lijeka za smrti pa sve do otplate kredita, koji budi rečeno, nemaju mnogo zajedničkih tačaka, sem da druga prvom nekada zna biti lančana reakcija.

“Kada smo mrtvog čovjeka okupali eliksirom, on je nakon svega desetak minuta došao sebi i totalno se vratio u život. Bio je mrtav gotovo tri sedmice, te nema šanse da je u pitanju bila klinička smrt. Jedan dobrovoljac je namazao svoju kreditnu karticu eliksirom i nakon svega nekoliko minuta je dobio poziv iz banke, gdje mu je rečeno da mu je kredit otplaćen i da više ništa nije dužan. Također smo eliksir testirali na računima, koji su se odmah anulirali, na popravci karambolke koja se nakon mazanja ispravila, pa sve do mazanja očiju kako bi nam se ispravila dioptrija. Svi eksperimenti su uspjeli i proglašeni za validne”, dodao je Hon_6464_Pi.

Eliksir će također biti savršen lijek za koronavirus, a na policama širom svijeta bi se mogao naći sredinom aprila, po simboličnoj cijeni od 758,99 eura.