Popularna balkanska pjevačica i uzor mladim djevojkama diljem svijeta, Nataša Bekvalac, prestigla je poznatog pisca Paola Koelja po broju citata koje korisnici dijele na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Kako iz Instagrama navode, citati Nataše Bekvalac postali su, sada već, planetarno popularni, te se prevode na mnogobrojne jezike.

“Sve djevojke žele da izgledaju poput Nataše i da imaju Natašin stav o svijetu i životu. Nataša je postala vanvremenski uzor mladim djevojkama koje su zgodne, pametne, uporne, iskrene i koje se nerijetko zajebu u ljubavi. Njen “zbog da jedeš govna” odgovor postao je univerzalni odgovor na svako glupo pitanje koje ovoj populaciji bude postavljeno, a “zajebe se čovjek” je citat koji opravdava svaki glupi postupak koji omladina pod utjecajem zagađenog vazduha napravi. Mislili smo da niko nikada neće uspjeti da skine Paola Koelja s trona najcitiranije persone univerzuma. Ovakav uspjeh za jednu mladu ženu je fascinantan i vrijedan svake moguće pažnje. Nadamo se da će nastaviti da vodi život vrijedan svake medijske pažnje jer njeni istupi pred novinarima će nastaviti da fasciniraju širu populaciju” – izjavio je za naš portal predstavnik Instagrama Amir Filter.

Kontaktirali smo i Natašu Bekvalac kako bi nam se osvrnula na navedeni uspjeh, ali Nataša nije bila pretjerano raspoložena da daje izjave jer je, kako kaže, malkić tužno što su činjenice iz njenog života postale narodu smiješne, jer njoj uopće nisu.