Revolucionarnu aplikaciju “Instant mahala” lansirala je prošle sedmice grupa djevojaka iz Švrakinog. Aplikacija je namijenjena svim mladim parovima koji međusobno šalju desetine hiljada poruka u danu. Kako najbolja prijateljica vaše djevojke ne bi morala da čeka skrinšotove vaših poruka, nabavite aplikaciju koja joj ih automatski šalje.

“Naša aplikacija poruke koje momak pošalje svojoj ili tuđoj djevojci automatski šalje na provjeru i tumačenje njenoj najboljoj prijateljici. Vidite, dosta je stvarno više čekanja na te skrinšotove. Svi svakako znamo da se poruka koju momak pošalje curi uvijek skrinšotove i šalje najboljoj prijateljici. S našom aplikacijom samo skratimo vrijeme čekanja na odgovor. Svi su tu iskreni i u plusu jer ono realno svi znamo šta se tu dešava i u pola sata možemo znati da li ta veza ima budućnosti ili ne. Do sada je taj krug bio ogromna, te on pošalje, ona primi, pa skrinšota u grupni, pa mi onda vijećaju i razglabamo, pa sastavljamo odgovor i na kraju ga vraćamo njemu. I tako sve u krug za svaku narednu poruku. Novi način je brži i bolji” – izjavila je za naš portal Sabina Mahala, idejni tvorac aplikacije.

Aplikaciju “Instant mahala” skinulo je u prvih nekoliko dana više od 10.000 korisnika u Bosni i Hercegovini, a plan je da u narednim sedmicama aplikacija bude prilagođena i za regionalno, ali i svjetsko tržište.