Internet je u velikoj mjeri pomogao ljudskoj civilizaciji da omogući jako jednostavnu komunikaciju iz svih krajeva svijeta. Međutim, problem je nastao onda kada su tetke iz dijaspore otkrile čari Viber, WhatsUp i Messenger aplikacija, nakon čega je nastao teror.

“Prihvatanje friend requestova rodbine iz dijaspore, mač je s dvije oštrice. Ukoliko to ne uradite, postoji velika šansa da će vam se naljutiti i onda zaboravite na džeparce koje vam šalju tokom godine, ali i na poklone koji dolaze za praznike. S druge strane, teror koji mi prolazimo zbog svakodnevnog vibriranja telefona, jer nam naše tetke dostavljaju motivacione postere kako nam žele ugodan dan, ili da zagrlimo nekoga koga volimo, dovode do ludila. Mi smo konačno stali u kraj ovom problemu”, ističe Nihad Aplikacija, kreator chat robota naziva “Ljubi ga majka”.

Ljubi ga majka funkcioniše po principu automatskog prepoznavanja konteksta o kojem tetka piše, nakon čega šalje adekvatan odgovor.

“Ova aplikacija ima mogućnost prepoznavanja sadržaja koju motivacione poruke nose, i u skladu s tim šalje potreban odgovor. Tako će vaša tetka pomisliti da ste vi jedno kulturno i odgojeno dijete, koje će za svega trideset sekundi u po dana i noći odgovoriti na poruku, zbog čega će stalno vašoj materi slati poruke ‘ljubi ga majka’ i govoriti kako ste vi jedno divno dijete”, dodao je Aplikacija.

Ova aplikacija je dostupna na svim platformama za download. Sada samo u dva klika riješite sebe svake moguće vrste pranja putem online chat aplikacija.