Lider SDA, Bakir Izetbegović doživio je neugodan poraz na izborima koji su se prošle godine održali u našoj zemlji. Ni SDA nije prošla baš najbolje i zbog toga su mnogi njeni istaknuti članovi morali potražiti alternativna zanimanja. Gospodin Izetbegović po uzoru na porodicu Kardashian odlučio je pokrenuti svoj vlastiti reality show.

“Da mi je neko prije par mjeseci rekao da će se desiti ovako nešto rekao bi mu da je lud. Mislio sam dobiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH i lagan sam naredne četiri godine. Međutim, narod me izdao i sada se moram snalaziti na drugu naćine. Dugo sam razmišljao koji je to posao koji nije puno težak, a da se može dosta zaraditi. Odlučio sam pokrenuti vlastiti reality show koji će se emitirati na televizijama širom BiH. Mislim da sam odrastao tom zadatku i već sada mogu najaviti da će reality show “Izetbegovići” za koju godinu biti popularniji od Zadruge”, rekao je entuzijastično Bakir Izetbegović.

Gospodin Izetbegović nije krio svoje oduševljenje kada je početak emitiranje reality showa “Izetbegovići” u pitanju.

“Početak live programa očekujemo za februar ove godine kada sam siguran da ćemo oboriti sve rekorde gledanosti. Građani će napokon iz prve ruke moći vidjeti moj skromni život kao i unutrašnjost skromne vile na Poljinama koju posjedujem. U showu će pored mene učestvovati i supruga Sebija kao i sve moje radne kolege, savjetnici posluga. Bit će to jedan uzbudljiv i napet reality show”, dodao je Izetbegović.

Reality show “Izetbegovići” će se emitirati na nekoliko bh. televizija istovremeno kao i na nekoliko kablovskih emitera tako da će i građani BiH koji žive u dijaspori moći uživati u novom najpopularnijem reality showu.