Nakon mjeseci teške i mukotrpne borbe protiv probosanskih nagona, Predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Miloradu Dodiku, danas, oko 14:00 časova napokon su skinute probosanske sihre koje su prijetile da dovedu do sklada, harmonije i napretka u kompletnoj državi Bosni i Hercegovini.

“Joj dijete drago, ja teže i zapetljanije sihre od onih koje su bile na Dodiku stvarno odavno nisam vidjela. Pa on je jadan mogao da prolupa skroz na skroz, ali stvarno. Sreća mi smo nekako uhvatili taj nagaz onda kad je tek počeo da priča o napretku BiH i kako je RS dio države BiH i kako će u našu avliju da donese suživot i demokratiju. Iz tog razloga smo uopće mogli i da skinemo bilo šta na šta je on nagazio, da nismo tad uhvatili moguće da bi on do sada pristao i na izmjene Ustava BiH i na tonu nekih drugih stvari za koje znamo da je veliki protivnika. Džaba je sine, ti džini i te sihre i to sve, čovjeku mozak u mašnu svežu pa on i ne skonta uopće šta radi i koliko je zapravo odlutao od samog sebe i svih svojim moralnih i životnih načela koja je ikad imao u svemu. Meni je drago što sam uspjela da mu pomognem, a on i svi vi, treba da se čuvate i da ne hodate po mrvama kad je akšam i da se ne družite s urokljivim ljudima. Ja vam kažem, a vi kako god hoćete” – izjavila je nana Džemila za naš portal, poznata skidačica sihri iz Švrakinog.

Mnogobrojni građani svih većih gradova u Bosni i Hercegovini slave nanu Džemilu, koja je nakon mjeseci rada s olovom napokon uspjela da skine nagaz s Milorada Dodika i da od njega učini šovinistu i antibosanca kog svi znamo i volimo.