Trend razvoda braka u našoj zemlji je u punom jeku. Mnogi parovi se iz raznih razloga odlučuju na razvod, a kao razloge navode razne stvari. Međutim, danas se naše portalu javio muškarac koji je zatražio razvod zbog toga što ga je žena tjerala da ide u prirodu.

“Radim pet dana sedmično po cijeli dan i kada dođe vikend želim samo da odmaram. Međutim, ova moja navalila hajde da idemo u prirodu, hajde da šetamo i svaki vikend ista priča. Jednom sam pristao i kada smo došli na neku planinu našao sam livadu na koju sam parkirao automobil iznio sebi stolicu i sjeo pored njega. Ona me je odmah napala i zvocala mi cijeli dan što nisam htio da hodam k’o lud po livadama. Ne mogu to više da trpim i zbog toga sam odlučio da podnesem zahtjev za razvod braka”, rekao je muškarac (38) iz Tuzle.

Naš portal kontaktirao je i advokata nesretnog muškaraca koji nam je ispričao kroz kakvu torturu prolazi njegov klijent.

“Moj klijent zaista prolazi kroz jednu torturu s kojom se ja još nisam sreo u svom radnom vijeku. Ona njega muči na najgore moguće načine. Vi ne možete da razumijete da su muškarci umorni, jer rade. Nema veze što i žene rade. Muškarci su umorniji. Kada hoće malo da odmori ona ga tjera da šetaju po prirodi. Stvarno nema smisla. Mi za sve ovo imamo dokaze i vjerujem da ćemo bez ikakvih problema pobijediti na sudu”, rekao je Alen Parnica, advokat iz Tuzle.

Muškarac (38) također je pozvao i sve muškarce koji prolaze kroz sličan pakao da mu se javi kako bi počeli na izgradnji prve sigurne kuće za muškarce u BiH.