Danas se u Tuzli desila nesvakidašnja situacija. Muškarac (38) pohvalio se na svojim društvenim mrežama da je prvi put u životu obavio kupovinu bez ženine pomoći. Ova objava podigla je veliku prašinu i naišla na veliko interesovanje javnosti. Muškarci su nestrpljivi da iz prve ruke čuju ovo nesvakidašnje iskustvo, dok ljepši pol šalje čestitke supruzi dotičnog.

“Obično kada idem u prodavnicu odmah sebi uplatim bar 10 KM kredita da mogu zvati ženu za svaku sitnicu. Danas sam krenuo i imao sam jedan poveći spisak stvari koje treba kupiti. Pomno sam proučio spisak još dok sam bio kod kuće i pitao suprugu za sve što mi je milo nejasno. Kada sam došao u prodavnicu bio sam malo izgubljen moram priznati, ali odlučio sam da se sam snađem. Na kraju sam uspio, kupio sam sve što je supruga tražila i bez problema se vratio kući. Ponosan sam na sebe jer za dvadeset minuta koliko sam bio u prodavnici nisam suprugu nazvao ni jednom”, rekao je Halil Mutavac, muškarac koji je prvi put sam obavio kupovinu.

Međutim, da stvari ne budu tako sjajne pobrinula se gospođa Mutavac koja je ukazala na suprugove greške prilikom kupovine.

“Naravno da nije sve uradio kako treba. Tražila sam da mu kupi regenerator za kosu, a on je donio šampon. Također, uzeo je pogrešnu marku štapića za uši, ali dobro napreduje i zadovoljna sam njegovim rezultatima. Nastavit ćemo da radimo i nadam se da će za nekih desetak godina uspjeti kupiti sve što sam zamislila”, dodala je Zineta Mutavac.