Fond penziono-invalidskog osiguranja Republike Srpske i M:tel će do kraja maja uvesti paket interneta “Bakin WiFi” čiji je cilj obezbijediti najstarijim stanovnicima Republike Srpske dostojanstvenu posjetu unuka.

Ugovor, kojim se M:tel i Fond PIO obavezuju da podjednako i bratski učestvuju u sufinansiranju projekta, potpisan je danas u Bijeljini. Prema partnerskom ugovoru, Fond PIO dužan je do kraja maja ove godineuplatiti preko devetsto miliona maraka, dok će M:tel do kraja septembra 2056. uložiti 16 hiljada maraka, ako im se isplati.

Paket koji će sufinansirati Vlada Republike Srpske – kroz Fond Pio i M:tel omogućiće najstarijim stanovnicima, da po cijeni od 49 KM uvedu najbrži internet u Bosni i Hercegovini, koji će se moći korsititi tri mjeseca tokom ljetnjih i zimskih posjeta unuka, dok će se pretplata plaćati cijele godine.

“Ovo je jedna od najbitnijih društveno-odgovornih akcija naše kompanije, i zasigurno jedan od najvećih projekata koje ćemo pokrenuti u korist svih stanovnika Republike Srpske. Ipak smo mi kompanija koja je, pored vizije, i u sloganu odredila u kom pravcu ide i šta želi da postigne. Sa nama imate prijatelje”, istakli su iz M:tela.