U današnjem izdanju vam donosimo jednu nevjerovatnu životnu priču dvadesetdvogodišnjeg momka po imenu Emir Lat. Njegov specifikum je što već dvije godine aktivno ide u teretanu, izgleda veoma dobro, jede zdravo, a još uvijek nije postao personalni trener, fitness trener, body instruktor ili neki od sličnih poslova.

Ovoj nevjerovatnoj životnoj priči, pitali smo samog aktera Emira Lata, kako se on osjeća zato što nije postao personalni trener?

“Ja studiram arhitekturu i idem u teretanu rekreativno zato što mnogo sjedimo i crtamo na mom fakultetu, pa mi treba neka fizička aktivnost. Jedem zdravo zato što ne volim nezdravu hranu, a ovako se i bolje osjećam. Ne znam o čemu se radi u vašoj priči i što su ovi svi novinari ovdje. Uopće mi nije jasno šta je priča ovdje”, rekao je zbunjeno Lat.

Očarani njegovom skromnošću i potpunom negacijom svog zalaganja u životu, kontaktirali smo Udruženje bildera Benč i njihovog Predsjednika Ahmeda Bučicu.

“Ovaj dečko je stvarno talentovan. Ide već dvije godine u teretanu bez pauza i mjeseci odmora. Biceps mu je fenomenalno urađen. Uopće mi nije jasno odakle mu tolika skromnost da već do sad nema Facebook page za personalnog trenera. Mi iz udruženja smo odlučili obaviti jedan informativni razgovor sa ovim dečkom da vidimo njegovo psihološko stanje”, rekao je Bučica na naš upit.

Kako je situacija oko ovog slučaja napeta, mi ćemo pratiti razvoj situacije i obavijestiti blagovremeno.