Mladić (38) Senad H. napustio je svoju suprugu i vratio se da živi kod majke nakon što mu je toplomjer pokazao izuzetno visoku temperaturu u iznosu od 37.1 stepeni. Nakon ovog šokantnog otkrića u jeku sezone virusa mladić je odlučio da je ipak premlad da bi se patio sa ženom i djecom, te je pokupio svoje stvari i odlučio da kod mame provede narednih nekoliko mjeseci dok mu se zdravstveno stanje ne popravi.

“Ja to više nisam mogao izdržati. Sav ovaj medijski pritisak oko virusa i strah i peglancija i onda još izmjerim temperaturu i bude ovako visoka. Ma nisam htio da rizikujem. Znate šta, meni je okej stvarno da se ne pravi panika i ja volim svoju porodicu, ženu i djecu i sve, ali mene niko ne pazi kao moja mama. Baš sam se prepao i skontao sam da će ona mene da izliječi mnogo brže nego što bi iko ikada uspio. Iz tog razloga sam se ja fino pozdravio sa svima i odlučio da odem kod svoje mame da me mazi i pazi dok ne ozdravim. Nisam siguran da li je virus u pitanju ili nije, ali neću ništa da prepuštam slučaju. Bitno je fino da mi mama napravi uprženi šećer, da me mazi po glavi i da kaže da će sve biti okej. U tom slučaju ću ja fino da se oporavim i da se onda vratim svojoj kući i da budem sretan. Neću vala ni da ženu peglam sa svojom temperaturom i svim tim nekim negativnim stvarima koje uz nju idu. Kad se stanje popravi vidjet ćemo šta ćemo dalje, ali za sada je ovako najbolje” – izjavio je za naš portal Senad H.

Senad je na kraju razgovora dodao da bi on preporučio svim mladim muškarcima koji osjete iste simptome koje je i on osjetio da pod hitno odu u roditeljski dom i tamo dobiju traženu ljubav i pažnju koja im u tim trenucima treba.