Miroljub Petrović, kontroverzni samoprozvani doktor nauka poznat po svojim genijalnim idejama kao što su pozivanje roditelja da ne vakcinišu djecu, kako su škole za njega “debilane”, dilere droge bi klao i kamenovao, žene po njemu treba samo da rađaju, a nije na odmet povremeno ih zviznuti preko usta od narednog mjeseca počinje pisati za ženski magazin Ljepota i zdravlje.

“Meni je drago što oni neće pod mač jer razmišljaju kao pravi Srbi o svojim ženama. Sada kad žene odluče da dangube uz novine u kojima se promoviše blud i nemoral, moći će da pročitaju nešto fino, pametno i poučno. Recimo govorit ću o tome kako žena treba da se ponaša prema svom mužu, kako djevojke ne treba da budu kamenjarke i uličarke i kako svaka treba da rodi što više djece kako bi se ovaj naš rod produžio i kako bismo vratili Dušanovo carstvo napokon. Bit će tu svašta lijepo i za mlade i za stare đene i djevojke, i za kamenjarke i za one koje to nisu”- izjavio je za naš portal Miroljub Petrović.

Ovaj kontroverzni doktor nauka je u žižu javnosti dosio putem emisija na Youtube-u, a vijest o njemu se velikom brzinom širila po društvenim mrežama. Ono što se prvo povezuje sa njegovim likom i djelom jeste rečenica “Ideš pod mač, bato”, kojom objašnjava kako se po kratkom postupku treba obračunati sa dilerima droge i homoseksualcima.