Igor Crnadak jedan je od rijetkih političarka iz Republike Srpske koji javno kritikuju predsjednika ovog bh. entiteta, Milorada Dodika. Zbog svega toga gospodin Crnadak trpi ogromne kritike i na svoj račun. Milorad Dodik je danas zamolio gospodina Crnadka da ne bude više Srbin.

“Ovaj Crnadak stvarno nije normalan. On sve radi protiv mene, a to je ujedno i protiv Republike Srpske. Iako je Srbin na papiru on otvoreno radi na štetu Srba u BiH. Kako nas više ne bi sramotio ja ga ovim putem molim da više ne bude Srbin. Neka fino bude Bošnjak i neka se tako od sada izjašnjava. Fino ode u Federaciju i tamo neka provodi svoju politiku mržnje prema vlastitom narodu. Ja mu trenutno ne mogu ništa i to mi samo dodaje pritisak. Imam ovo suđenje, a još me i ovaj Crnadak našao maltretirat sada”, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Gospodin Dodik poručio je da je ovo zadnje upozorenje za gospodina Crnadka i da se u Republici Srpskoj neće tolerisati ovakvo ponašanje.

“Gospodinu Crnadku ako ga tako možemo nazvati je ovo zadnje opomene, a on neka posluži kao primjer svima ostalima. Nećemo više tolerisati ovakvo ponašanje u Republici Srpskoj. Već sam zvao svog dobrog prijatelja Stevandića da progura neki zakon u NSRS-a i da se jednom zauvijek ogradimo od ovakvih budala. Svi koji imaju nešto protiv mene ili režima u RS-u mogu da idu u Federaciju, ali onda neka se odreknu Srpstva i to je to. Mislim da je ovo jedino pošteno i sa moje i sa njihove strane”, dodao je Dodik.