Građani Republike Srpske na rubu su potpunog kolapsa. Loše ekonomska situacija i nezadovoljstvo na radnim mjestima samo su neki od problema. Predsjednik ovog bh. entiteta Milorad Dodik, danas je izašao u javnost i građanima poručio da su zadovoljni i da nema mjesta panici.

“Građani Republike Srpske su stvarno razmaženi do kosti i to je sramota. Ja stvarno ne znam šta bi oni htjeli. Hoće da imaju plate kao da smo u Njemačkoj, e pa to neće moći. Ja radim sve što je u mojoj moći da njima osiguram bolju budućnost, a oni meni tako vraćaju. Ja uvijek krenem do sebe i mogu vam reći da je meni baš dobro i da sam baš zadovoljan životom u Republici Srpskoj. Tako da bi ovom prilikom i građanima poručio da su i oni zadovoljni i da nema mjesta nekoj negativnoj energiji, štrajkovima i sličnom glupostima”, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Gospodin Dodik poručio je građanima Republike Srpske da će i u budućnosti biti sve zadovoljni i zadovoljniji.

“Ja sam svjestan ekonomske situacije kod nas, ali ne mora se uvijek jesti najskuplji keks ili Nutella. Ako su vam male plate vi fino uštedite malo stegnite kaiš, a ne odmah na ulicu. Ja vam kažem da se svi vi zadovoljni samo to još ne znate. U budućnosti će vam biti sve bolje i bilje. Slušajte mene jer ko će vam bolje i iskrenije reći nego ja koji sam najveći Srbin u historiji. Vidite da nas napadaju sa svih strana i samo čekaju naš pogrešan korak. Mi se moramo držati zajedno”, dodao je Dodik.