Milorad Dodik domaćin je sljedećeg sastanka koalicionih partnera na državnom nivou. SNSD, Trojka i HDZ će se u narednim danima sastati u Istočnom Sarajevu kako bi pokušali riješiti krizu koja vlada u našoj zemlji. Podsjećamo da je prethodni sastanak ovih stranaka uz niz psovki bio na granici fizičkog sukoba. Zbog sve toga gospodin Dodik pripremio je spisak psovki koje će uputiti svojim koalicionim partnerima na ovom sastanku.

“Svi znate kako je završio prošli sastanak i da sam ja tu imao jedne zaista simpatične doskočice i psovke koje sam uputio suprotnoj strani. Oni su bili malo rezervisani, ali nisu ostali dužni. Vjerujem da će suprotna strana sada doći nešto spremnija pa sam se i ja morao pripremiti. Napravio sam spisak psovki koje su zaista kreativne i njih ću prezentirati suprotnoj strani na ovom sastanku. Mislim da će biti jako zanimljivo jer sam se baš potrudio da smislim se ove psovke koje će siguran sam uvrijediti sve prisutne”, rekao je Milorad Dodik, predsjednik RS-a.

Gospodin Dodik poručio je da će nastaviti ovu praksu smišljanja psovki prije svakog sljedećeg sastanka sa koalicionim partnerima.

“Oni se nešto vrijeđaju kad im se nešto opsuje, ali ja to ne mislim ništa lično. To je jednostavno moj vokabular i tako se volim malo slobodnije ponašati. Sada moram nadmašiti prošli sastanak, ali i poručujem im ovom prilikom da ću i prije svakog sljedećeg sastanka smišljati kreativne psovke. Što se prije naviknu na to, to će im biti boje. Neka i oni do urade isto slobodno ja se neću ljutiti”, dodao je Dodik.