Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik polako, ali sigurno mijenja cjelokupnu sliku manjeg bh. entiteta. Nakon sto je usvojen nacrt zakona o vraćanju grba sa dvoglavim orlom i himne “Bože pravde” gospodin Dodik najavio je i početak proizvodnje dvoglavih dronova.

“Vidim ja da se ovi u Federaciji nikako ne mogu da se pomire da ćemo se mi jednog dana odvojiti jer ovakav život nema više nikakvog smisla. Tamo su oni počeli proizvoditi neke dronove iako ne znam što će im jer mi ovdje nećemo rat već samo ono što nama pripada. Kako bi bili spremni na sve i mi ćemo uskoro početi sa proizvodnjom svojih dronova samo će naši biti dvoglavi. Mislim da je ovo pravi odgovor na sve ono što trenutno Zukan Helez radi jer ćemo se već od narednog mjeseca mi u Republici Srpskoj moći početi slikati sa našim dvoglavim dronovima”, rekao je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Gospodin Dodik dao je i nekoliko ekskluzivnih informacija kako će teći proizvodnja dronova u Republici Srpskoj.

“Ja sam već sada krenuo u realizaciju ovog projekta. Povukao sam sve svoje veze koje imam u dvije tri države svijeta i svi su mi drage volje odlučili pomoći. Moram da pohvalim Srbiju i Željka Mitrovića koji nam je dao nacrte i savjete koje ćemo primijeniti na naše dronove. Dronovi će se proizvoditi u Laktašima jer moj kum tamo ima neku firmu koju ćemo lako prilagoditi za ovu namjenu. Već narednog mjeseca možete očekivati predstavljanje dronova koji će biti senzacija u cijelom svijetu”, dodao je Dodik.