U ekskluzivnoj Viber poruci koju je dobio naš dopisnik iz Slovenije, a koji je sa Melaniom Trump, prvom damom Amerike, išao u prva četiri razreda osnovne, pisalo je samo kratko “Ja ne mogu više”.

Zaintrigiran, naš dopisnik je odgovorio sa “Šta je to bilo”. Uslijedio je poziv u kojem je uzrujana Melania Trump rekla cijelu istinu. Donosimo dijelove. Ostalo je rekla da će objaviti u svojoj auto-biografiji koja izlazi prekosutra, a koju sprema otkako je Trump postao predsjednik. Evo top detalja koje smijemo otkriti.

1.Melania Trump ne živi sa Donaldom Trumpom još od začeća njihovog sina
Melania je, kako sama kaže, “jedva trpila tu narandžu od čovjeka.” “Uvijek mu smrdi iz usta i ima ogromnu guzicu koju samo premješta sa jednog kauča na drugi. To sam tek vidjela kad smo počeli živjeti zajedno. Odmah sam tražila da mi oslobodi četiri sprata svoje kule da mogu da lijepo živim i iznesem trudnoću. Malog sam dala dadilji čim sam ga rodila, ovo dijete što hoda sa nama je isto iznajmljeno.”

2. Trump je pozvao Melaniu na biznis razgovor par dana prije njegove kandidature da vidi s njom kakve su šanse za to da glumi prisnost. “Meni je bilo svejedno. Platit će mi puno novca, mislila sam, morat ću malo da trpim njegove gadne male ruke, kontam, valjda će kao predsjednik voditi više računa o oralnoj higijeni i to.” Uz to, priznaje Melania, ona sama uvijek ima isti izraz lica zbog raznih plastičnih operacija, pa je znala da će moći isfurati ogorčenost kao ljubav i prisnost.

3. Pristala je jer mrzi cijeli svijet.
“Ne volim nikoga. Pa dobro, možda svoju sestru. Možda i mog malog brata, također. Ne volim nikoga. Čak ni Božić. Posebno ne Božić. Ne volim nikoga”. – rekla je na Skype razgovoru koji je uslijedio, buljeći tupo u prazninu.

4. Melania Trump nije dobro i razmišlja da se prebaci u Sloveniju i promijeni ime u Urška Črp.

Na pitanje da li ona ipak podržava politike svog “supruga”, rekla nam je da je već osam puta ponovila da mrzi cijeli svijet, i da apsolutno podržava sve što on radi, ali da mrzi njega, također. “Zdravo tamo moj stari prijatelju.”- rekla nam je za kraj razgovora.

S neizvjesnošću očekujemo nastavak ove sage, i pitamo se šta će to sadržavati Melanijina autobiografija.