Ruski proizvođač vakcina protiv COVID-a 19 Sputnik V napravio je novu vrstu vakcine koja se šmrče. Predsjednik Rusije Vladimir Putin novu vakcinu u prahu primio je kao treću dozu i time joj dao legitimitet. Kompanije Sputnik V na svojim stranicama objavila je poziv ljudima širom svijeta da se prijave za testiranje ove vakcine. Jedan od prijavljenih je i Marko Šukalo bivši savjetnik Milorada Dodika.

“Mi u RS-u smo svakako svi primili ovaj Sputnik V. Svi znate da ja imam afinitet prema šmrkanju. Nije bitno šta je u pitanju. Kad sam vidio da je nova vakcina u prahu i da se šmrče nisam čekao ni sekunde odmah sam se prijavio da je testiram. Svi znate da su mi ovi zli ljudi oduzeli moj kokain. Zbog toga sam čak dobio i otkaz na više mjesta pa sad ne mogu ni da kupim sebi i zbog toga patim”, rekao je Marko Šukalo nezaposleni savjetnik Milorada Dodika.

Iz kompanije Sputnik V prepoznali su kvalitete koje posjeduje gospodin Šukalo i pozvali ga da bude njihov stalni tester.

“Kada smo vidjeli kako čovjek šmrče ostali smo u šoku. Vidi se da ima višegodišnje iskustvo na tom polju. Pošmrkao je više doza i nije ga nimalo uzdrmalo. To je svakako za svaku pohvali. Zbog toga smo ga pozvali da se pridruži našem timu stalnih testera. Obzirom na njegovo iskustvo ako ovako nastavi vjerujemo da će brzo napredovati u šefa tima”, rekao je Andrej Razvaljenko, šef tima za proizvodnju vakcine u prahu.