Nakon napada na povratnika Azrina Hodžića u Prijedoru, mangupi širom Federacije BiH nisu časili ni časa već su odmah odlučili da preduzmu konkretne mjere.

Naime, bosanske gazije su odlučili da izraze svoje negodovanje prema ovom događaju, ali i prema ponašanju Azrina koje nikako nije odražavalo snagu, silu i borbenost koju oni žele.

“Šta će on oca mi. Pi*kica. Nije smio da se pobije s levatom. Pa nije Fedor ocam’. Ja bi mu zavrn’o ruku, pa bi’ ga zavez’o za onaj tamić, pa bi’ ga provoz’o kroz Prijedor. Nek vide svi kako je kad se zajebava s bosanskim gazijama i junacima”, napisao je Asim Sarajlijica, iz šiša bara Argelini, dok je ispijao svoju jutarnju kafu.

Da nije samo Sarajevo grad junaka i bosanskih/bošnjačkih gazija, dokazali i momci iz drugih gradova Federacije BiH, ali i dijaspore koji su digli svoje smart tastature na tekstovima ispod ove vijesti.

“Šta si se usr’o? Izvinjavaš se Četniku. Ja i moja ekipa da smo dole bilo bi mu lupa trupa. Ne bi on meni prič’o gdje ću ja postaviti grb i zastavu. Neće on meni govoriti gdje ja smijem, a gdje ne smijem staviti zastavu i grb naše jedine domovine, majke Bosne. Kaže, im’o pištolj. Pa šta ako je im’o pištolj. Imali su Četnici u ratu i tenkove i topove, puške, prage, VBR-ove, pa smo se mi odbranili”, napisao je Fadil iz Minhena.

Bilo je i onih koji su napisali nešto protiv samog napada i podržali Hodžića, ali oni su u manjini.