Milioni srca širom svijeta gotovo da je stalo, kada su pročitali vijest da je Kim Kardashian morala čuvati sama svoju djecu, dok je njen suprug Kayne West bio u izolaciji zbog korone. Poruke podrške pristižu iz minute u minut, a majke Los Angelesa su odlučile danas organizovati i protestnu šetnju kao znak podrške.

“Naša kraljica i uzor Kim je morala sama čuvati svoju djecu! Pa to je da ne povjeruješ! Kuda ide ovaj svijet?! Zar da jedna starleta i javna ličnost mora da živi živote nas običnih smrtnika, ona, čiji rad prati svaka od nas i sve slobodno vrijeme trošimo gledajući i prateći njen život, pa to je sramota! Mi majke Los Angelesa smo spremne pomoći”, rekla je Sue Griffin, organizatorica protesta.

Majke su ponudile čuvanje njene djece, kako bi Kim konačno mogla dahnuti dušom i vratiti se svom životu kraljice, princeze, grofice.

“Mi ćemo tu djecu prihvatiti kao svoju, čuvat ćemo ih na smjene koliko god bude trebalo i to potpuno besplatno. Pa znate li vi koliko ta žena ima obaveza i sada ih je morala zapostaviti?! Zbog čega, zbog djece?! Pa ni hvala joj neće reći za deset godina, kakva djeca! Bitna je Kim! Daćemo sve od sebe da se ona vrati u normalu, da se ponovo posveti oblačenju, lakiranju noktiju, snimanju storija na društvenim mrežama. Nije ona došla na ovaj svijet da bi se zezala s djecom, i to svojom”, dodala je Sue.

Majke su naglasile da su spremne i od svoje plate prilikom čuvanja, plaćati sve prohtjeve djece koje budu imali tokom smjene. Vjerujemo da oni nisu mali, obzirom da su ta djeca navikla na luksuz, ali majke su majke.