Lijepa priča između navijača BiH i Crne Gore nastavlja se i nakon gostovanja Crne gore u Zenici na fudbalskoj utakmici između ove dvije zemlje. Međutim, prijateljstvo navijača zasmetalo je krovnoj organizaciji navijača Balkana koja traži da se ove dvije grupe hitno posvađaju kako se imidž navijača ne bi narušio.

“Ja stvarno ne znam šta je ovim ljudima. Mi idemo na utakmice da se tučemo, gađamo kamenjem i psujemo jedni drugima sve živo. To nas nekako ispunjava i zbog toga i jesmo navijači. Ovo što se dešava između bh. i navijača Crne Gore mi je neshvatljivo. Ovi njima lafo nešto burek sa sirom kakva je to uvreda, pa poslije Crnogorci idu kod njih na ručkove niko da ih ružno pogleda. To stvarno narušava imidž jednog navijača koji je spreman kamen u glavu dobiti za svoj klub ili državu”, rekao je Marko Bengalka, predsjednik krovne organizacije navijača Balkana.

Gospodin Bengalka je naredio navijačima BiH i Crne Gore da se hitno posvađaju inače će biti izbačeni iz ove organizacije.

“Ovo prijateljstvo mora hitno da prestane. Šta sad neki engleski huligani da vidi ovo pa smijali bi nam se do kraja svijeta. Mi moramo da pazimo kakvu sliku šaljemo u javnost. Kad god neki naš klub ode da igra evropsku utakmicu uvijek napravimo neko sranje i to je slika koju treba da šaljemo, sa nama nema šale. Zbog toga naređujem da se navijači hitno posvađaju i da na sljedećoj utakmicu bilo da bude u Crnoj Gori ili BiH hoću da vidim nerede i maštovite uvrede”, dodao je Bengalka.