Ponovo je u Sarajevu došlo do pucnjave, gdje je višestruko ranjen poznati žestoki momak sa asfalta, Amir Pašić Faćo. Obzirom da je ovo već po ko zna koja pucnjava na njega, predstavnici kompanije Kevlar su odlučili da mu ponude saradnju.

“Smatramo da je taj čovjek u jednu ruku iron main, jer toliko puta je ranjen a ništa mu nije bilo da je sam po sebi fenomen. Idealan bi bio da bude naše zaštitno lice i da kompletnu kampanju pravimo na osnovu njegovog preživljavanja od olova. Ponudit ćemo koliko god novca treba samo da pristane, a garantujemo da će postati zvijezda i biti najbolji ambasador nekog brenda, jer zaista nikome bolje naši proizvodi ne pristaju nego njemu”, poručili su iz ove kompanije.

Obzirom da je Faćo trenutno u bolnici zbog posljednjeg ranjavanja, te ne znamo da li je prihvatio odluku, iz kompanije su nam otkrili šta su planirali uraditi tokom kampanje.

“Njegov lik bi bio zaštitno lice kampanje i brenda definitivno, a za slogan smo mislili da bude uz proizvode natpis “Budi otporan kao Faćo”. Tako ćemo pojasniti jačinu naših zaštitnih prsluka jer svi znaju ko je on, koliko puta su pucali na njega i da mu ništa nije bilo. Nadamo se samo da će se brzo oporaviti i da će pristati da radi sa nama, mi ćemo uplatiti koliko god novca bude tražio i pod kakvim god uslovima”, dodali su.

Planiraju u prvoj seriji odmah izbaciti limitirani broj pancira u obliku bijele košulje, koja je postala prepoznatljiv odjevni predmet poznatog lica sa TikTok aplikacije i rubrike crne hronike.