Ovisnost o kockanju i kladionicama u našoj zemlji je u velikom porastu. Prema istraživanjima sve više žena i djece odlučuje se svoj novac oploditi pomoću kockarnica. Sa druga strane kockarnice u našoj zemlji prepoznale su ovaj trendi i odlučili dati posebne popuste svima koji kockaju dječji doplatak.

“Kod nas ovdje dolaze većinom socijalni slučajevi i sirotinja. Nije to kao u nekim razvijenim zemljama gdje kockaju samo bogataši. Ipak mi smo se prilagodili tržištu i prihvatili naše mušterije onakvima kakve jesu. Primijetili smo da većina njih svaki mjesec prvo prokocka dječji doplataka pa smo zbog toga odlučili napraviti posebnu ponudu. Svi koji budu kockali sa dječjim doplatak imat će poseban popust, nekoliko besplatnih spinova i bonus dobrodošlice svaki mjesec. Ovo je još nezabilježena ponuda popusta i benefita u našoj zemlji i zbog toga pozivam sve koji primaju dječji doplatak da požure u neku od naših kockarnica”, rekao je Admir Rulet, vlasnik lanca domaćih kockarnica.

Građani koji zaradu potražuju baš u kockarnicama oduševljeni su ovom ponudom.

“Stvarno svaka im čast. Kockarnice su i prije bila fina mjesta na kojima se osjećam kao kod kuće. Uvijek me ona radnica fino pozdravi i ugosti. Do sada sam ostavio sigurno nekoliko desetina hiljada maraka u kockarnici obzirom da se ovim poslom bavim već skoro dvadeset godina. Ne radim nigdje i sve što imam novca uključujući i dječji doplatak uložim u kockarnicu i malo nešto u kladionicu kako bi svojoj porodici osigurao bolji život. Ova ponuda je stvarno dobra i jedva čekam da mi legne dječji doplatak ovaj mjeseca pa da okušam svoju sreću u jednoj od kockarnica gospodina Ruleta”, rekao je Harun Socijala iz Zenice.