Nakon dugog niza godina glumeći da su nešto što očigledno nisu, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i predsjednik Sjeverne Koreje, Donald Trump i Kim Jong-Un pronašli su svoj put kući kada su skinuli svoje maske i otkrili svoja prava lica; Narančasti Čovjek i Čovjek Raketa.

Kući ih je dočekao Dr. Charles Xavier, glavni i odgovorni za mutante pod njegovim krovom. Ako ne znate tko je Dr. Charles Xavier, on vam je duša od osobe i pravo snažan mutant koji predvodi vlastitu grupu mutanta pod nazivom X-Men.

Donald Trump, tj. Narančasti Čovjek, prvi je ušao u sobu s profesorom. Njegova narančasta boja, male ruke i plava rijetka kosa isijavala je toplotu i svjetlost, mijenjajući boju i kontrast sobe u kojoj se nalazi.

“Bilo je zanimljivo dok je trajalo. Ja sam se kandidirao za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država da bih bio voljen i prihvaćen od strane ljudi, a ne zato što sam mislio da ću uopće uspjeti pobijediti. Iznenađen, ipak sam pobijedio i našao se u svijetu o kojem ne znam ništa. Počeo sam raditi gluposti ne bi li me izbacili i svrgnuli s mjesta predsjednika, ali nisam uspio. Bio sam zatočen i tužan,” rekao je Narančasti Čovjek dodajući kako je tada baš tada odlučio da kontaktira svog starog prijatelja koji je imao sličan problem u istočnoj Aziji.

“Bilo je zanimljivo i smiješno glumiti kako smo neprijatelji, samo da bi se izvukli iz predsjedničkih stolica. Drago mi je da smo sada ovdje. Nakon što odmorimo, idemo dovesti našeg prijatelja Ledenog Čovjeka, koji trenutačno pozira kao predsjednik Rusije”, rekao je Narančasti Čovjek.