Sarajevo School of Science and Technology, sarajevski univerzitet poznat po malom i odabranom broju studenata te iznimno velikoj i osvjetljenoj zgradi u naselju Ilidža, najavljuje spektakl kakav do sada nije viđen u Bosni i Hercegovini.

Uprava univerziteta stupila je u kontakt sa menadžerima slavne porodice Kardashian-West i uspjela napraviti ekskluzivni dogovor kojim će cijela porodica doći u posjetu Bosni i Hercegovini, te će West održati mini-koncert na krovu SSST zgrade.

“Oni su izrazili interes za naš prijedlog posebice jer Kanye ne želi na velike turneje nakon problema sa zdravljem i drugim nesrećama koje su zadesile tu porodicu u posljednje vrijeme. West je smatrao da je dobra ideja otići u neku od zemalja bivše Jugoslavije jer je ovo predio drugačiji od onih na koje su oni navikli, a posebice je izrazio želju da prošeta Ferhadijom, pojede ćevape i napije se vode sa Čaršije.” – rekli su iz uprave.

“Organizacija i pregovori sa njihovim event timovima su u tijeku. Mi za sada ne možemo otkrivati detalje, ali ovakav događaj će zaista biti poseban, i Ilidžu će pretvoriti u dosad nezamislivo mjesto zabave!” – dodala je predsjednica SSST PR kluba, studentica Džesika Ćulibrk.