Svi znamo da su žene predivna, mala, slatka bića koja ne kake i ne piške, peru kosu svaki dan, uvijek su svježe izdepilirane (a ne u kaktus drugi dan neobrijane noge fazonu). Bude se nasmijane, sretne i što je najbitnije našminkane i generalno postoje na planeti kako bi služile svima oko sebe! Međutim, postoji onaj jedan strašni period mjeseca kada one mogu biti nervozne i nenapraviti ručak za porodicu već se prenemagati na krevetu jer ih tobože „boli stomak“.

Vrlo bitno je da znate da se jednom mjesečno tjelesne tekućine vaše drage ženke pretvaraju u prelijepe, šarene, mirisne leptiriće. Možete i sami zaključiti kad se to dešava (ako vam je mrsko pamtiti ili je ne smijete pitati, to je onda kad joj se nose bijele pantalone i hoće da pleše oko šipke u tramvaju).

Kako bi naši dragi čitatelji znali šta treba da rade za svoju damu u tom periodu, okupili smo grupu od 10 muškaraca da vijećaju i dođu do zaključaka koje vam donosimo u nastavku:

1. Nekoliko dana prije shvatit ćeš da se PopizdilaMalkeSamo period sprema, bitno je samo da budeš opušten i sam sebi na prvom mjestu.

2. Kad god je nervozna ili ti kaže da joj nešto smeta ODMAH pretpostavi da je u onim danima i reci da će je to proći uskoro pa će se ona tebi izvinjavati za to plakanje. Ti si uvijek upravu!

3. Nemoj odmah vikati kad ti donese nedovoljno slanu supu, reci joj da ti da sol, a kad fino ručaš dobro se izgalami. Ključno je da ne vičeš dok još nisi jeo, stavit će ti mišomor u hranu.

4. Dahći joj za vrat! Čim dođe kući skoči na nju s vrata. Žene, iako neće da kažu, jako su naložene u tom periodu. Nema boljeg lijeka za grčeve, glavobolje i povraćanja od pušenja i iznenadnog seksa. Pogotovo ako se tebi to radi.

5. Prdi, smrdi i ostavljaj čarape posvuda. Ako te inače trpi takvog, treba i sad.

6. Kad vidiš da leži na krevetu u čudnoj pozi za koju se namiještala 43 minute, OBAVEZNO ju gnjavi i pomjeri iz te poze. Šta ona zna šta joj odgovara.

7. Ako ti ikad kaže da dišeš preglasno, nije do tebe.

8. Ukoliko živite zajedno, obavezno dovedi svoju raju i napravite dernek. Žene u tom periodu vole društvo!

9. Ovo je pravi period da ju ispitaš o svemu što te ikad zanimalo. Pričaj o bivšim momcima, njenom odnosu sa ocem i kad je prvi put pustila da je neko uhvati za dupe. Što intimnije i potresnije, to bolje!

10. Ovo je također pravi period kada možeš da joj nabiješ na nos sve što ti je ikad smetalo. Pa nek fino isplače sve odjednom.

11. Reci joj da se baš fino popravila i da joj ta nova tri – četiri kilograma savršeno stoje.

12. Podsjetite je na to kako vaša majka kuha bolje od nje, kako je uvijek kuhala i kako će uvijek kuhati, neovisno o tome ako je vaša gospođa možda pucala ćuške Džejmi Oliveru kad je sprem’o ispit iz indijskih začina.

13. Napomenite je kako imate super zgodnu, lijepu, mladu, pametnu kolegicu na poslu, ako imate posao. Ako nemate, možete koristiti radnicu iz kladionice.