Čim dođe hladnije vrijeme velikom broju predstavnika horoskopskih znakova se baš nešto pretjerano i ne diže, a ako im se i diže damama nešto nije pretjerano do šišanja grmova koji ih po hladnoći griju. Iz tog razloga, astrolozi Šatro info su za vas pripremili najbolje savjete za zaslađivanje seksualnog života kada su temperature niže.

OVAN – Ono što je kod vas izuzetno bitno jeste da upoznate nekog novog ko će da u vama probudi želju za istraživanjem ljudskog tijela. Ne možete vi predugo da budete s jednom osobom tako da je zaista bitno da istražujete.

BIK – Čim otplatite sve svoje kredite i dugove koje imate kako prema bankama tako i prema državi seksualni nagon će vam se vratiti.

BLIZANCI – Vi biste trebali, ako želite zasladiti svoj seksualni život, da pospremite stan, usisate, operete suđe i prozore, pa kada vaša ljepša polovica dođe u stan, osim glavobolje neće imati niti jedan drugi izgovor da vam ne dozvoli ulazak u svoje odaje.

RAK– Vi ponovno pročitajte 50 nijansi sive i naložite se na gospodina koji lema svoju trebu u zatvorenoj sobi, nakon toga pogledajte tri romantične komedije i pročitajte jedan ljubavni roman i odmah ćete htjeti da zaskočite svog partnera.

LAV – Vama neki pretjerani savjeti ne trebaju, jer ono generalno vama nije loš seksualni život, samo smo vas morali ubaciti u listu jer ono strani donatori i te tako sile ne vole da ljude diskriminiramo. Samo nastavite tako!

DJEVICA – Da biste začinili seksualni život, prvo isti morate imati. Predlažemo da se uz pomoć ogledala upoznate sami sa sobom, pa onda da se lagano nekad i dodirnete. Korak po korak doći ćemo i do seksa.

VAGA– Prestanite da brinete o višku kilograma i zaboga skinite čarape u krevetu tokom seksa, odmah će vama i vašem partneru osjećaj biti drugačiji!

ŠKORPIJA – Vezanje naopačke za zid nisu strane stvari škorpijama, tako da u suštini ono što vam mi predlažemo kao mogućnost poboljšanja seksualnog života jeste svakako neki vanila seks sa svijećama. Probajte, možda vam se svidi, ne mora odmah sa lustera da se visi divljače.

STRIJELAC – Vas je suša baš uhvatila tako da šta god da kažemo morat ćete se u početku družiti sami sa sobom i svojom vjernom prijateljicom, desnom rukom. Možda da ovaj put probate da se dirate lijevom?

JARAC – Vama ništa ne smijemo napisati, jer generalno ljudima izvana izgledate kao profesionalac, miran i povučen čovjek, a šta se dešava iza zatvorenih vrata čak ni mi ne želimo da znamo. Sljedeći!

VODOLIJA – Možda da prestanete čitati poeziju i balaviti za filozofskim pričama o univerzumu? U tom slučaju bi možda i postojala opcija da neki seks padne i to da ga začinite s manje priče, a više rada u krevetu. Možda, samo kažemo…

RIBE – Zašto nas pratite još uvijek? Em vam ne možemo pomoći, em nećemo.