Damir Nikšić, konceptualni umjetnik, glumac, muzičar, likovnjak, analitičar, komentator,influenser, anarhista, pisac, astronom i nezavisni kandidat je zvanično pristupio SDP-u, i na taj način ojačao drugu dinastijsku stranku u našoj zemlji.

“Kada SDA može od stranke praviti dinastiju, možemo i mi to učiniti sa SDP-om. Ja jesam na prošlim izborima kandidovao se kao nezavisni kandidat, i tim činom razbio ljevicu i uz SDP i DF doveo SDA na vlast, ali nema veze. Mi Nikšići smo jedna velika porodica i moramo da se držimo zajedno. Ja znam da će meni to moj Nermin moći halaliti. Pozivam sve Nikšiće da se priključe SDP-u i tako napravimo najveću dinastijsku stranku u BiH i potučemo Izetbegoviće”, riječi su Damira Nikšića sa jučerašnje svečanosti.

Nermin Nikšić, otac partije i prvi u svih Nikšića je rekao kako će sve prethodne nesuglasice staviti po strani.

“Ja evo ovim putem halalim svom rođaku Damiru zbog ishoda prošlih izbora i što je onog našeg malog Igora potopio s glasovima. Svi Nikšići moraju da se drže zajedno, nema više letargije i čekanja. Već danas pođite u obližnje centrale naše partije i pristupite, samo ponesite ličnu kartu i prezime Nikšić. Vremena je malo i mora se brzo reagovati. Ovo je država za čovjeka, država za Nikšiće”, dodao je Nermin Nikšić.

Također je najavljeno da će se sjedište stranke prebaciti u Nikšić u Crnoj Gori, kao i sva pokretna i nepokretna imovina stranke.